Söndag och hemmafix på förmiddagen, upp med en hylla och så en låda på plats närmare bestämt, det var fler saker på listan men de skippade vi (i vanlig ordning, att stryka saker är också ett sätt att bocka av saker och ting).

Vi åkte till en för oss ny lekpark istället, till Cirkusleken i Täby. Den var verkligen hur rolig som helst. Många roliga saker att klättra i, Vidars motto är och har ju alltid varit ”ju högre upp desto bättre”. Tyras favorit var nog gungan, och rutschkanan då, den gillade alla.

Arvid har inga som helst hämningar när det gäller rutschkanor, tur att Vidar och Tyra är så stora och kan ta emot honom, han vill ju helst åka själv och det är inte alltid jag känner mig supercool med att släppa honom helt själv :o)

En perfekt höstdag med kaffe och kanelbullar. Kaffet var dagens lilla extra, oftast har vi ju med fika till barnen, mat och sånt, men sällan kaffe, men idag blev det så (tack vare Erik). /CarolineVidar och Arvid och jag i kananRutschkanan cirkuslekparkenRolig gunga cirkuslekenju högre desto bättre tycker VidarFärgglad cirkuslekpark i TäbySvängig fartig rutschkana

Secured By miniOrange