Springa fort upp för trappenStyrketräning hemma och en promenad i rask takt och några springsteg i trapp utgjorde tisdagens träning.

Att träna hemma är verkligen smart och tidseffektivt. Det som funkar bäst för mig just nu, trots att gymmet ligger i samma hus. Vidar vill liksom inte att jag går iväg. Vinn, vinn för alla, jag har träningsredskap som kettlebells och träningsboll i garderoben som jag kan plocka fram.

Jag anpassar mig gärna efter honom. Gymmet har jag varit till så många gånger i mina dagar, och det kommer att komma många tillfällen för gymbesök i framtiden.

När jag körde trappträningen ikväll var Erik och Vidar ute på promenad samt tittade på.

Vidar blir nog personlig tränare när han blir stor. Han ser gladare ut ju mer jag tar ut mig på träningen. Typiskt personliga tränare. /Caroline

Secured By miniOrange