I förmiddags hade vi möte om Poworkout Stretch igen. Jag kliver in hos Susanne och hör mig själv säga ”jag har funderat på det här med datamodellen” och sedan börjar jag skratta – den där meningen trodde jag aldrig att jag skulle säga. Haha..

Hon hade nämligen bett mig fundera på den i något mejl, med mer konkreta saker att fundera på, för övrigt i samma mejl (tror jag det var) som hon skrev ”gör gärna en tabell”. Jo tjena.

Jag är bra på att göra träningsprogram. Jag är inte alls bra på att systematisera information logiskt. Därför sitter jag just nu och gör om en del jobb som redan är gjort fast då på ett mindre smidigt vis. Datamodellen, eller om det är databasen kanske, håller alltså på att göras om. Något vi kommer att spara tid på i slutändan.

Hänger ni med? Detta är alltså status på appen Poworkout Stretch. Återkommer. /Caroline

Secured By miniOrange