Röhnisch bjuder våriga färgerRöhnisch på NK SportRöhnisch bjuder helt klart på vårkänslor med sin vårkollektion. Blommor, laxrosa och marint. Snyggast klädda skyltdockorna på NK Sport just nu.

Jag lovar dock att ingen kommer få se mig i blommiga träningskläder, men jättesnyggt på skyltdockorna som sagt :o)

Laxrosa är en svårsåld färg i detta land, många nordbor ser blek ut i den färgen, trots det testar många butiker att ta in färgen med jämna mellanrum. Jag har aldrig sett några lysande försäljningssiffror på laxrosa och jag har sett många butikers försäljningssiffror i mina dar. Själv tycker jag dock att färgen är jättefin på sommaren när huden fått lite färg.

Något som jag däremot tror kommer sälja bra är de marinblå träningstajtsen. Marinblå träningsunderdelar var en hit på 90-talet, men sålde dåligt på 00-talet. När det gäller sportmode för kvinnor. Marinblått är alltid en trendfärg när det kommer till manligt sportmode.

Nu på 10-talet tycker jag mig se mer och mer marinblått även på kvinnor och jag tror att trenden kommer att hålla i sig ett tag till. /Caroline

Secured By miniOrange