sportmodet barn HMträningskläder till killarSportmode för barn är en marknad med många luckor att fylla. Det utbud som finns är oftast varken tillverkat med bra passform eller i ett skönt material. Så här har det sett ut i så många år jag kan minnas.

Kollade in träningskläderna för barn på HM. Jag ger dem ett bra betyg för design och färgval, för både tjejer och killar.

Shortsen i tjejernas kollektionen får ett okej på materialvalet. Resten av plaggen i kollektionen får minus för materialet. Det känns plastigt. Materialvalet i killarnas kollektion är lite bättre med en t-shirt i bomull men annars samma typ av funktionsplagg.

Det är för övrigt helt onödigt med funktionsmaterial på den här typen av träningskläder för barn.

Hur svettiga tror tillverkarna av barnträningskläder att barn blir på barngympan, dansen eller fotbollen?

Barn har ju dessutom alltid med sig sina föräldrar som med stor sannolikhet har en uppsättning torra kläder att erbjuda efter träningen. Så om de nu skulle bli extremt svettiga, vilket är ovanligt för barn, så finns torra kläder att byta till.

Så, träningskläder för barn i ett skönt material önskas. Jag ger HM ett plus för att de satsar på träningskläder till både tjejer och killar. /Caroline

träningströja för barnshorts på HMHMs träningskläder för barn

Secured By miniOrange