analys av mina fötterNu har jag fått testa nya sulor från Footbalance. Specialutformade innersulor för just mina fötter. Med stöd för hålfoten, en specialutformad sula till vardera fot i mina vardagsskor.

Perfekt eftersom jag på senare tid känt mig som Kajsa Anka, plattfotad, inte helt ovanligt som gravid, i kombination med att jag dessutom traskat runt hela vintern i platta UGG:s.

En av mina forna kollegor från Nike är Sverigechef på Footbalance nu och erbjudandet om att testa sulorna kom alltså väldigt lägligt.

Vi gjorde sulor till träningsskorna också. Jag gillar konceptet och kommer berätta mer här senare, måste jobba lite med en grej som behöver vara klar under dagen först.

Kort kan jag säga att själva processen var supersmidig, det tog bara 8 minuter från att jag hoppade upp på podoskopet (apparat som används för undersökning av fötter och skosulor) tills att sulorna var i mina skor.

Konceptet kom till Sverige under 2010 och finns just nu i ungefär hälften av Sveriges Intersportbutiker, fotanalysen är gratis och perfekt att ha inför skoköp och så vidare också (bilden visar bara en liten del av analysen). Själva sulorna ligger på 600-650 kr. /Caroline

Secured By miniOrange