Vidar spanar efter helikoptrarVidar säger så roliga saker nu. Som exempelvis ”Vidar behöver en isglass.” Med betoning på behöver.

På tal om glass så utlovades glass om han åt mycket mat till middag. Vidar äter och sitter och babblar om att han äter mycket mat och att han ska äta glass sedan.

Jag lämnar rummet i 10 sekunder för att hämta något. Under tiden tycker Vidar att han har ätit färdigt. Han ställer sin tallrik mycket ordningsamt på köksbänken.

Innan han öppnar frysen, letar reda på glassen och öppnar den i farten. Jag möts av glasspapper över hela golvet och en öppen frysdörr.

I övrigt är allt som för 10 sekunder sedan. Vidar sitter vid bordet på samma plats. Fast äter nu alltså glass istället för mat.

Söndagens utflykt gick till Vallentuna, flygfältet hade fixat en dag med flyguppvisningar, helikoptrar och karuseller. Vidar och Tyra fick även träffa poliser och brandmän. En spännande söndag alltså.

För min del avslutandes söndagen med plankor. Så försöker jag avsluta alla dagar. Det som gjorde denna kväll extra speciell var att jag plötsligt hittade på en ny plankövning och det är ju lite extra roligt.

I dagarna kommer något annat roligt, en grej jag jobbat och jobbat med. Snart! Längtar! /Caroline

Secured By miniOrange