shopping South Beach MiamiFloridas inneställe är ju South Beach. Karavaner med lyxiga sportbilar kör upp och ned längs Ocean Drive. På nattklubbarna och hotellen spelar världskända DJ:s och klubbarna tävlar om att vara mest inne. Det här är inget jag lockas av numera. Var sak har sin tid och idag skulle jag aldrig få för mig att byta en enda timme med familjen mot ovanstående.

Sephora MiamiPromenad mot Lincoln RdSouth Beach shoppingAX South Beach MiamiShoppingPalmer och blå himmel i MiamiTyraLika glasögonVi parkerade bilen vid 8e gatan och Collins Avenue ungefär och där finns många av mina och Eriks favoritbutiker. Erik shoppade loss på Armani Exchange. Sedan lunch på ett trevligt hotell vid Ocean Drive, en bra sak med Miami är att det går bra att äta i princip vart som helst fastän man har barn med sig. Utbudet av restauranger är förresten gigantiskt på South Beach. Därefter promenerade vi upp till shoppinggatan Lincoln Rd.

Lincoln RdLincoln shopping MiamiLincoln Rd promenadgatagata med butiker i miamiG-STAR RAW MiamiGlass varvat med några snabba besök i affärerna, power shopping som man gör när barnen är med. Jag handlade några grejer på Forever 21, och fotade några bilder som ni ska få se.

Vidar badat på South BeachDet är kul att uppleva pulsen på South Beach även för en barnfamilj. Och det går ju att bada på South Beach även om det troligen inte är det mest barnvänliga området i Miami.

Vidar badade och brydde sig inte alls om att det var strandparty några hundra meter därifrån. Han tyckte att de blinkade polisbilarna som övervakade det hela var häftiga däremot.

Tyra gillar fortfarande inte sanden och stranden, så hon hängde i bärselen, en som är gjord för barn i hennes ålder, för lite större barn alltså. Vilken badkruka. Precis som jag är :o) /Caroline

Secured By miniOrange