Söndag slalom 1Söndag slalom 2Erik och jag turades om att leka med Vidar och åka Slalom på eftermiddagen. Jag hann fånga solen på bild innan jag fräste ned för berget sista åket för dagen.

Sälen, Hundfjället närmare bestämt är verkligen att rekommendera för skidåkning med barn, oavsett ålder. Barnbackar och skoj för barn finns, slalombackar, längdspår, pulk- och skiduthyrning, allt runt hörnet. Det finns också ett ställe med amningsrum. Hundfjällcenter är lugnt och bra också, soffor och brasa finns, ett bra amningsställe.

Boka exempelvis rum i annexet via skistar, ojämna rumsnummer har utsikt mot backen vilket är trevligt. Det är inte lyxhotell men helt okej, man är ju inte i rummet så mycket ändå. Ett tips är att ta med vattenkokare, termos och kaffepulver till skidturerna. /Caroline
PS: Kära skistar, jag tycker om er mycket men inte när jag var tvungen att stå och svettas i en kö i full skidutrustning istället för att skida i solen, bara för att personligen överlämna nycklarna, vänligen skaffa en nyckelbox, som alla andra hotell. Det kändes lika vettigt som det vore att köa för att återlämna varukorgen till en person efter man handlat på mataffärn ungefär.

Secured By miniOrange