Innan2InnanFörberedelserna innan passet såg lite annorlunda ut i år jämfört med tidigare år. I år var det lek med Vidar för att han skulle hålla sig vaken och somna precis innan passet, mätt och belåten. Han är lite oberäknelig fotfarande med mattiderna och om han bestämmer sig för att det är matdags finns inget i världen som kan distrahera honom ens några sekunder. Inte det faktum att jag skulle stå på en scen och dansa till exempel. Haha..

Andra år brukar jag stå framför spegeln i presentatörsrummet med musik i hörlurarna och köra igenom koreografin om och om och om igen.

I år körde jag igenom koreografin lite snabbt (jag har ju övat och övat så de där gångerna precis innan spelar ingen större roll) medan Erik och Vidar tittade på.

Vidar verkade vara föga intresserad av dans för övrigt. Han hann se en och annan instruktör öva inför sina pass i helgen och gillade BodyCombat bäst, han tyckte Fredrik var mycket underhållande. (Missa inte Fredrik och Åsas träningsresa förresten!)

Söndagen för mig på Nike Convention 2010 var mitt pass Jazzy Jam. Allt fokus på det. Jag ville presentera den bästa versionen. Konventbevakningen i övrigt var ringa, den bestod av att kika på Tony Stones pass på eftermiddagen. Såg grymt kul ut!

Fler bilder från konventet hittar du på Fitness Magazine. /Caroline

Secured By miniOrange