Prominix 2 decPowerpromenerat 12 km med Vidar i barnvagnen, som sov nästan hela rundan. Linslus som han är tjuvkikade han lite precis när jag höll på att fota den fina omgivningen. Kände att jag var mer eller mindre tvungen att dela med mig av denna fina decemberdag i Stockholm. Något annat vore allt för själviskt.

Jag brukar försöka tajma promenaderna med hans sovklocka. Oftast lyckas jag. Ibland vaknar han och då vill han oftast inte ligga i vagnen och filosofera själv. Då plockas bärsele och lurvoverall fram och så bär jag honom istället. Det gillar han. Han är min träningsbästis! /Caroline

Träningsoutfit: Underställ Nike Pro, överdragsbyxor Microfiber pant, 1 tunn tröja, 1 fleecetröja och Nike Convertible Jacket, skor Zoom Elite, löparvantar i fleece och en funky grå mössa med mönster, allt från Nike.

Secured By miniOrange