Kallt på taketSnö och solKolla in snön på marken. Det var inte en varm dag den där tidiga vårdagen i Amsterdam då vi fotade träningsprogramen till träningsapparna Poworkout med kroppsvikt samt träningsboll och gummiband.

Fingrarna var stelfrusna och det tog två veckor att tina upp efter den där lättklädda dagen uppe på taket. Jag fryser när jag tänker på det, haha…

Lustigt nog hade jag helt glömt bort att det var kallt, förträngt kanske, solen skiner ju så fint i övrigt, men påmindes nu när jag suttit med bilderna för att göra en ny sida här på GymGlam.se.

En nyhet är sidan träningsappar, den är inte riktigt klar men tre av apparna finns där nu.

Den senaste tiden, just nu och en tid framåt ligger stort fokus på att uppdatera mina träningssajter med en massa tekniska saker. Som jag själv inte fattar en bråkdel av kan jag avslöja.

Jag bara gör som jag blir tillsagd och försöker hålla fingrarna borta från saker (kod) jag skulle kunna sabba. Grejer som tar evigheter och som inte syns men gör sajterna mycket bättre för er besökare. /Caroline

Secured By miniOrange