Vidar åker skidor i RålisSkidor i RålisHoppa i vattenpölar15 centimeter snöslask och kaos i trafiken här i Stockholm där de flesta har sommardäck nu. Att ta bilen någonstans var inte ett alternativ. Jag som egentligen inte låter småsaker som väder bekomma mig, det är åtminstone ambitionen, ville helst bara sitta inne och sura.

Vidar såg ju hur det snöade ute och började prata om ”åka skiiiidorj” klockan 06:00 i morse (han sover vanligtvis till 07:00-tiden). ”Vidarj åka skiiidorj i nön.”

Till slut så hakade hans sega föräldrar äntligen på, fram med för säsongen undanstoppade pjäxor och skidor och hjälm och ut i Rålis.

Lyckan var total! Jag förstår inte att det skulle ta halva dagen för oss att komma på att man faktiskt kan åka slalom i Rålis också, i vart fall om man är 2,5 år.

Lägg till göra snöänglar, bygga snöanka och hoppa i vattenpölar. Behöver jag säga att min inställning till aprilväder nu är en annan än i morse när jag vaknade och såg slasket? /Caroline

Secured By miniOrange