varmt i oktoberpicknick i lekparkenDet är svårt att tro att det är den 19 oktober idag – jag var i lekparken i kortärmat. Erik skulle bygga den årliga kojan till båten och vi andra tog tillfället i akt att gå till lekparken, äta middagspicknick och vara ute ända tills det skulle bli mörkt ute. Ficklampan var med, det hade varit bättre att haft med två :o)

Efter middagen gick vi till brevlådan och postade helgens beställningar av Piratsessan-dvds och sedan till mataffären och shoppade mat och sedan till tågstationen och handlade isglass och tittade på tåg. Precis som vilken sommardag som helst…

Vilken härlig avslutning på helgen. Jag minns att det var dubbla dunjackor på som gällde den här tiden för två år sedan, när vi flyttade till huset.

Tänk att vi nu bott i hus i två år! Jag äger ännu inte ett par trädgårdshandskar, men jag fixade faktiskt blommor till en kruka i somras, blomaffären utlovade att de skulle blomma hela sommaren, men de såg ut som en bukett kala kvistar redan efter ett par veckor. Jag får väl göra ett nytt försök nästa år.

På tal om hus och att bo i hus. Huslivet är toppen måste jag säga, hur mycket plats som helst för barnen att leka och inte lika mycket trafik som inne i stan. Jag trodde jag skulle sakna att bo i centrala Stockholm men det gör jag otroligt nog inte alls.

Nu är det dags att jobba lite och göra träningsprogram till en som tränar PT-online med mig. /Caroline

Secured By miniOrange