Arvid och jagVi går ju till BVC en gång i veckan för vikt och längd med mera. Igår bjöd Arvid på en överraskning. Upp 550 gram sedan förra veckan samma tid. Hans viktkurva är lodrät och han är på väg ut ur kurvsystemet. Från 5060 gram till 5610 gram.

Kläder han kunde ha i helgen var helt omöjliga att knäppa på tisdagen. Jag fattade inte riktigt varför då, men nu fattar jag, hans rekordökning i vikt förklarar saken. Jag vet inte vad som är vanligt för bebisar överlag men mina tidigare erfarenheter visar viktökningar på 150-300 gram per vecka, men det kan man ju tänka sig är väldigt olika.

Hur som helst, jag är glad för att han äter och växer, det är ju det bebisar är bäst på. Förutom att se så där fantastiskt söta ut också då förstås. Jag kan inte titta mig trött på min lille plutt.

På tal om söta saker. Hans strumpor är så söta, köpte dem i Täby Centrum när han fortfarande bodde i magen. /Caroline

söta strumpor

Secured By miniOrange