Vi passade på att turista i Härnösand också, både Erik och jag kommer därifrån (men vi kände inte varandra på den tiden vi båda bodde där). Givetvis var vi tvungna att leta reda på några lekparker, ”ingen dag utan lekpark” verkar vara mottot i den här familjen.

Vi lekte på Murberget också, i den gamla skolan. Vidar, Tyra, Erik var med på en lektion anno 1840 och hade hur kul som helst, i regi av en jätteduktig skådespelare som ”magister” (måndagar och torsdagar 13:00 hela sommaren, lika kul för vuxna som för barn).

På Murberget finns också ett roligt lekrum inne på själva länsmuseet, dit har vi varit flera gånger och så även denna gång.

En sväng till Technichus, jisses vilken grävskopa som finns där att leka med, Arvid hade suttit där än idag om inte jag hade burit ut honom trots hans vilda protester.

Härnösand har ett fint havsbad också, Smitingen, och där hade barnen skoj i sanden och bland stenarna, de tog ett och annat dopp också trots att vattnet var så kallt att jag inte ens vågade doppa stortån. /CarolineLeker bland stenarnaErik latjarArvid och Tyra leker

Secured By miniOrange