Piratsessan med Tyra och VidarNu är det visst dags för vattkoppor. Någon ska ju barnen ha dem och det är lika bra att få det överstökat. Jag måste säga att jag är förvånad över hur pigga de är trots alla prickar. Lite feber som varade i några timmar bara, i övrigt som vanligt.

Huxflux ville de dansa och gympa med Piratsessan. ”Mamma, kan du sätta på Piratsessan.” Som om det inte vore jag som ÄR Piratsessan liksom. De är för roliga. Å andra sidan säger de ibland ”mamma, din mammas slott…” (På dvdn säger jag något i stil med ”kom och häng med mig till min mammas slott”.)

Jag glömmer ibland bort att de är sjuka och tänker att vi ju skulle kunna åka till ett lekland eller göra något annat kul. Eller hämta paket på posten. Och så vidare. Sedan kommer jag på att vi ju ska hålla oss hemma eftersom det är så smittsamt.

Vidar och Tyra har hållit sig friska sedan i juni, vilken är lite av en sensation för barn i den åldern. Jag undrar om det beror på fiskoljan vi proppar i dem varje dag, och som de glatt äter, det är den som smakar tuttifrutti och finns på Apoteket. /Caroline

Secured By miniOrange