MIN DAG. Det var en intensiv skrivarhelg på Poppius, och mycket lärorik. Många skrivövningar på kort tid och sedan högläsning. Utmanande. Phu.. Förhoppningsvis också utvecklande.

Alla lyckades skriva otroligt bra texter, jag imponerades otaliga gånger. Till exempel av Vimmelmammans texter. Hon var den enda med blogg, men alla deltagare verkade ha ett antal romaner inom sig. Kul att se vad som kan skapas under rätt förutsättningar och med duktiga lärare på plats.

Jag har länge haft en önskan att kunna skriva krönikor. Har skrivit många också, men aldrig publicerat någon eftersom jag tyckt de var så dåliga. Oftast raderar jag dem helt och hållet.

Innan skrivarhelgen skulle vi skicka in en text där vi hade vågat ta ut svängarna. Först fegade jag och skickade en text. Sedan skickade jag en krönika.

Förvånansvärt nog fick den väldigt bra feedback från läraren. Så, det kanske dyker upp en krönika i Magasin GymGlam någon dag. I vart fall har krönikesjälvförtroendet stärkts.

Susanne presenterade PoWorkoutGeek Girl Meetup – superbra jobbat! Här finns en bild. Här bloggar Helen om presentationen. /Caroline

PS: Vi håller gärna presentationer vid forum för kvinnliga företagare och entreprenörer. Om business as unusual för PoWomen.

Secured By miniOrange