JUST NU. Min kropp mår som den förtjänar i dag, jag har ju inte kunnat träna på några veckor på grund av gravvokrämpor, men nu verkar det visst gå bra igen.

Gårdagens pass med styrketräning har satt sina spår, jag har i dag stora svårigheter att ta mig upp och ned från stolar och bävar för att snart ställa mig upp och gå till lunchstället där jag ska träffa bästis, väl där antar jag att lunchen serveras vid sittande bord. Phu..

Undra just hur deltagna på passet mår i dag? Jag tog det ju ändå förhållandevis lugnt efter omständigheterna, men de körde på som om de laddat med julmat i flera veckor. Vilket gäng!

Passet var för övrigt grymt kul! Aldrig tidigare har jag mötts av en fullsatt sal så här tidigt på året, återkomsten till gymmet brukar vanligtvis ske någon vecka senare i januari och det brukar vara lite tomt de första dagarna på året när folk fortfarande är på ledighet och kanske på resor och så vidare. Kul, kul! /Caroline

PS: World Class Vasastan har en kampanj nu där de bjuder fyra sessioner med personlig tränare och på medlemsavgiften, se här.

Secured By miniOrange