shopping i Miami
Det har shoppats en del här i Miami, bäst att passa på när Dollarn, enligt Dagens Industri, är lägre än på 14 år!

Igår var jag på ett av Miamis största Malls och jag var inte ensam! Det vore smart att hålla sig långt borta från alla shoppingcentrum denna helg.

Men har man inte så många andra helger att välja på så är det bara att packa väskan med tålamod och bege sig in i folkvimlet! Det var en pärs bara att få parkering kan jag berätta… Men några fina nytillskott blev det allt!

På Miss Sixty hittade jag ett par snygga jeans, twistedvarianten och på Aeropostale en fin kofta. Det är ett par obligatoriska butiker jag alltid besöker i US, nämligen Bath & Body Works och Victoria´s Secret.

På Bath & Body Works inhandlades hudkräm och body spray, en sportig, mildare variant av parfym som jag gillar i vanilj som jag alltid brukar handla. Hittade även en ny variant som luktade gott och som också fick följa med hem. Bunkrade upp med vaniljluktande handkräm också, 4 st borde täcka behovet ett tack framåt!

På Victoria´s Secret handlade jag… Ja, det är ju givetvis en hemlis! De har så snygga underkläder! /Caroline

Secured By miniOrange