mina nya skormin nya grönashopping i Madridshopping i Madrid

Vi bor på ett annat hotell den här gången än tidigare år. Det gjorde shoppingturen lite förvirrad till en början. Det var inte helt lätt att hitta till Plaza Espana, Gran Via och shoppinggatorna däromkring. Framför allt inte om man först går i rakt motsatt håll… Hittade i och för sig en del annat kul på vägen, haha.

Det bästa att shoppa i Madrid tycker jag är skor! Skulle kunna handla hur många som helst! Hittade par jättesnygga, tycker jag själv, från Coolway. Vet inte om det märket finns i Sverige, om inte, så hoppas jag det kommer snart för det finns många snygga modeller och varianter. Köpte ett par av nästan exakt samma modell i New York förra sommaren, men de är camo och av märket Sugar.

Hittade en skjorta också, på Mango, väldigt grön men det är kul med lite färg. Sedan provade jag några jeans, men det var inga som satt tillräckligt snyggt för att få följa med hem till Sverige.

Hittade Zara Home också, jag visste inte att de även har heminredning. Finns den butiken i Sverige? /Caroline

Secured By miniOrange