nytt från Bugaboonya BugabooJag gillar innovativa företag. Det var ingen slump att jag själv för fem och ett halvt år sedan valde att ta anställning på just ett av världens mest innovativa företag (Nike) (just nu föräldraledig).
På presseventet, som arrangerades av Loppi, igår presenterade Bugaboo senaste nytt. All Black Special Collection (en helsvart och mycket snygg vagn), iPhonehållare till barnvagnen och en ny version av sulkyn Bugaboo Bee.

Jag faller in i kategorin köpbenägen målgrupp på detta område och det bekräftades idag. Jag kan tänka mig samtliga nya produkter. Snygga och smarta, precis det jag gillar!

Anledningen till att Vidar glider runt i en Bugaboovagn (Gecko) är att Erik och jag träffade ett par kompisar och nyblivna föräldrar en dag på IKEA, med en Bugaboo. Vi pratade vagnar, varken Erik eller jag hade nån koll, medan de gav intrycket att nyligen ha doktorerat i ämnet. När de sa ”den väger bara 9 kilo” fick det oss att redan samma dag klicka hem en via Blocket.

Vi kunde då inte stava till Bugaboo men är idag mer än nöjda, just för att vagnen är så smidig. /Caroline
PS: Till er blivande föräldrar där ute, jag kan varmt rekommendera att klicka hem en Bugaboo Gecko (inte lika inne som en Camelon men faktiskt mindre), det är ett prisvärt begagnatköp och det går fortfarande att beställa exempelvis ny sufflett via många barnbutiker, om man vill piffa till den lite, åkpåsen är bara att köra i tvättmaskinen på 40 grader (jag tog med Vidars till kemtvätten först, tjejen bakom disken undrade om jag hade en tvättmaskin hemma, haha).

Secured By miniOrange