Tyra tripparNu är semestern över, haha, lite så känns det faktiskt efter all dramatik. Vi har varit på 5 akutmottagningar i sommar. Varför händer saker och ting ofta när man är på resande fot?

Vidar mår i alla fall bättre nu, men kommer vara hemma från dagis åtminstone denna vecka.

Det har varit mycket roligt på semestern också givetvis. Astrid Lindgrens Värld var en succé, Eskilstuna Zoo också, med mera.

Tyra har lärt sig att gå också. Hon har tagit saker och ting steg för steg, till skillnad från Vidar som började med hopp och klättring och sedan gå. Nu trippar hon runt på egna ben, glad i hågen.

Jag är åter på mitt mobila kontor. Många väljer att dra igång träningen denna vecka, jag sitter just nu och gör träningsprogram till mina nya adepter via PT-online.

Själv ska jag börja gymma igen, efter år av i princip bara hemmaträning. Håller på med min egen träningsagenda nu också, roligt! En genomtänkt plan är A & O för bästa resultat. Att träna för tränandets skull ger inte mycket.

Just ja. Vi har visning av vår lägenhet denna vecka också. Några vill komma på förhandsvisning eftersom de är borta på de ordinarie visningarna. Nu ligger ett antal ouppackade semesterväskor utspridda. Måste städa. /Caroline

Secured By miniOrange