i skånelänganVi spenderar helgen på en mycket trevlig gård ute på landet i Skåne. Vidar gillar livet på landet och vi tycker detta är ett bra vis att börja semestern på. Vi hälsar på kompisar.

På tal om semester, mina träningsbloggar tar snart semester ett par veckor. GymGlambloggen och min träningsblogg på tidningen Cosmopolitan där jag är träningsexpert som många av er vet.

Men. Därmed inte sagt att livet kommer vara trist och tråkigt för er läsare. Nej. Det finns mycket att läsa här på min träningssajt.

Kolla in alla träningsprogram, läs om träningsapparna (som för övrigt är snabb och bra träning på semestern), kolla in övningarna i övningsbanken – utmana dig själv och testa några nya.

Läs mina artiklar om kost, fettförbränning, styrketräning och en hälsosam livsstil.

Trevlig semester! Lata dig riktigt mycket så du är riktigt träningssugen sedan. Då kan vi träna ihop via PT-online (nästa startdatum är 1 augusti) eller på ett gruppträningspass.

Vill du träna med mig som personlig träning så går det också bra, jag kommer köra några timmar per vecka. Tidiga morgnar när Erik kan vara hemma med Vidar. /Caroline

Secured By miniOrange