Dags för semester i Norrland och på vägen upp stannade vi på Sveriges Järnvägsmuseum, ett jätteroligt lekstopp men vi har faktiskt bara varit där en gång förut och det var för att fira Vidars 3-årsdag.

Sen sist har de utökat med en gigantiskt stor smålegoavdelning, det tåget som körde runt där mellan montrarna vad helt klart Arvids favorit.

Alla barnen är tågintresserade, det har Vidar sett till :o) Han är nämligen en tågfanatiker och tågbanan är en storfavorit, idag bygger han superavancerade tågbanor i luften och leker rollspel med de olika figurerna och djuren. Tyra och Arvid också, de gör sitt bästa med Vidar som projektledare. Det är roligt att se hur leken förändras och utvecklas genom åren fast med samma saker.

Om jag som förälder skulle köpa en enda leksak till mina barn så skulle det vara tågbanan med en hejdundrande massa tillbehör, den går att leka med från 1-årsålder och jag vet inte hur långt upp i åren, det faktum att både Erik och jag ibland bygger tågbana när barnen sover säger en hel del :o)
/Caroline

Secured By miniOrange