skidor på fjällenjag är fartfinfin utsikt i VemdalenJag och ErikVi är i Vemdalen igen, vi var ju här precis innan jul också, det råkade bara bli så och inte mig emot, Vemdalen är verkligen tipptopp (bortsett från att man i princip måste boka boende via dum-Skistar då).

Vi är här med en annan familj så Erik och jag åkte skidor tillsammans en timme en dag, oftast åker vi själva och då turas vi om att åka skidor 1-2 timmar per dag (mest blir det ju barnbacken så klart). Roligt.

Vidar var den som samlade ihop flest timmar av backen, mer om det i morgon.

Sist men inte minst, så kommer här en liten kurs i trevligt bemötande till Skistar, som verkligen skulle behöva en konkurrent eller två för att ge det här med service lite prioritet. Nu finns det ju inga alternativ om man vill bo nära backen tyvärr.

Så, kära Skistar, när en kund ringer redan på morgonen och berättar att den kommer tidigare och snällt frågar om det finns någon som helst möjlighet i världen att få tillgång till stugan tidigare, även fast vi vet att tillträdet är klockan 15:00, så vore det på sin plats med ”okej, då vet vi det, vi ska se vad vi kan göra”.

Stugan ledig och städad klockan 10:00, så allt som behöver göras är att checka den så att allt ser bra ut, kan inte vara en omöjlighet. Bör inte ta 5 timmar. Alla kunder står inte och hänger på låset. Även om de gjorde det så borde alla bli trevligt bemötta.

Hur som helst. Skistar ger oss fingret, för att göra en längre historia kort. Det är inte första gången en representant från Skistar är fyrkantig. Det händer för ofta.

Vi är i fjällen flera gånger om året och bokar alltid boende via dem, det funkar ju bra när man kommer sent och hämtar nyckeln i ett kuvert och lämnar den i en lucka och slipper prata med någon representant.

Om någon vet privata alternativ nära backen så får ni gärna slänga iväg ett mejl (behöver inte vara i Vemdalen). /Caroline

Secured By miniOrange