Annandag midsommar, eller söndagen efter midsommar eller vad det nu kallas – dags för dagsutflykt och premiärtur med segelbåten Cheerio, destination Grinda för att kasta sten i vattnet, och hälsa på kossorna, fåren, hönsen, och glassätning och en tur i skogen med Skogsmulle.
Styrman Vidar
Vidar är så pass stor nu att han i princip kan köra båten själv, i vart fall om man frågar Vidar. Han är en sån där superaktiv människa och kombinationen båt och Vidar har inte alltid varit enkel genom åren. Nu kan han lägga energin på att fixa med tampar och fendrar och köra båt.
Styrman Tyra
Tyra gillar båtlivet nu också, hon hade en period fram tills hon var 2 år och 3 månader när hon inte gillade att det blåste eller vågor (åksjuka troligen) och inte vatten heller. Vi gjorde många försök med båtliv och det slutade ofta med att vi panikåkte hem och hittade på något annat istället :o)
Styrman Arvid
Arvid verkar tycka att båtlivet är toppen, han är en lugn person som kan sitta och titta på andra båtar och flygplan och helikoptrar och allt vad man nu kan få se här i Stockholms skärgård, han satt säkert en halvtimme i cykelstolen och betraktade dessa ting och tyckte att livet var toppen.
Pyssel i båten
Sedan går det ju bra att leka med saker inne i båten också, det finns gott om plats för diverse leksaker och pyssel, men det är dock på en begränsad yta så det spelar stor roll vilken typ av barn man är.

Vi har haft en hel del utmaningar med kombinationen båtsemester och småbarn genom åren, vi har upptäckt att inte alla småbarn är skapta för den typen av trångboddhet som båtlivet medför. I år ska vi ge oss på ett nytt försök på längre båtsemester, lovar att berätta hur det går när det är dags :o)
/Caroline

Secured By miniOrange