TRÄNA MED MIG. Tack så jättemycket för feedbackkommentarer om träningsdvdn! Jag blir jätteglad för feedback! Fortsätt gärna, det går även bra att mejla, såväl positiv som negativ! /Caroline

PS: Uppmärksamma mig gärna om du skrivit om dvdn i din blogg och jag ännu inte har
tackat propert genom att uppmärksamma detta här och länka.

Veronica skrev så här: Så har även jag fått hem träningsdvdn och hunnit testa ett av passen. Du har verkligen gjort ett jättebra jobb med den och du är verkligen inspirerande! Övningarna är effektiva och jag kommer absolut ha träningsvärk imorgon – utan att ens ha tagit ut övningarna ordentligt. (Men då har jag också blivit galet förslappad under hösten.. Ehmm…) Jag är jättenöjd, den var precis så bra som jag hoppats och kommer att nyttjas flitigt som ett komplement till övrig träning!

Clara tackade artigt för träningsvärken: Tack så mycket för träningsvärken, jag anser mig vara ganska vältränad med
4-6 pass/vecka men nu har jag sjuk träningsvärk i rumpa och ben. Bara med sin egen kroppsvikt, härligt.

Lejla väntade tålmodigt på sin leverans (tack för det också): Hej, har fått hem videon och även om det tog 2-3 veckor är jag jättenöjd.

Secured By miniOrange