Tyra i sin fina rosettJulen är ju hur kul som helst ihop med barn. Full fart från morgon till kväll, i år är det andra som har fixat precis allting, väldigt snällt tycker jag som är mjölkfabrik mest hela tiden. Jag ska kopiera konceptet och köra favorit i repris nästa år.

Först fick barnen en julklapp på morgonen, Vidar blev väldigt glad för trollerilådan, sedan var det skattjakt med pysselpaket, pyssel, en sväng till en lekpark, jullunch, mera lek i väntan på Tomten, lite Kalle på TV och så kom äntligen Tomten! Julklappsöppning och lek med nya leksaker…

Som väntat gillade Tyra den prickiga hårrosetten från By Engberg och dockkläderna från Mullgrodan. Vidar gillade dinosaurien och grejerna till tågbanan. Båda fick utklädningskläder och de var verkligen poppis.

Själv fick jag 1/5 ny Led-TV, jag som knappt kollar på TV, men det finns det andra som gör i familjen och vi måste nämligen köpa en ny. Det var inte alls länge sedan vi köpte en ny, men den har gått sönder – några dagar efter att garantitiden gått ut och vi hade visst råkat köpa en variant av ett varumärke som är helt utan flexibilitet och service (Samsung).

Vi har alltså förvandlats till sånna där supervuxna som slutat ge varandra julklappar, men jag tror det kommer ändras redan nästa år :o)

Hoppas ni alla har haft en kul jul! /Caroline

Secured By miniOrange