Raka marklyft med hantlarMarklyft med hantlarDeltagarna på dagens pass körde för fullt. Som instruktör tycker man verkligen att det är roligt när de tar ut sig ordentligt. Jag tror faktiskt de uppriktigt gillar även sånna där asjobbiga övningar som grodhopp och idioten.

Vi körde även burpees, burpees utan hopp, jumping jacks, planka med axellyft, planka med axelrodd och en massa fler övningar.

Jag håller på att jobba med ett nytt upplägg till träningspasset funktionell träning, då kommer övningen som ni ser på bilden få vara med.

Raka marklyft med hantlar. Just nu kör jag också inslag av tabata, det är väldigt poppis och kommer vara kvar fast med nya övningar.

I passet tränar vi en mix av roliga övningar, många av dem involverar hela kroppen samtidigt. Bara de effektivaste av de effektivaste får vara med på grund av passet längd.

Passet är 30 minuter. Utmaningen är att hinna med rörlighetsträningen. Jag har därför byggt in den i passet med hjälp av övningar som tränar både styrka och rörlighet.

Det är lite svårt att komma på just sådana övningar dock tycker jag, så det blir dagens funderare nu samtidigt som jag ska fortsätt uppdatera träningsövningarna i övningsbanken. /Caroline

Secured By miniOrange