min träningsutmaningMålet var 5 styrkepass och att promenera 5 mil på 9 dagar. Det visade sig vara lite för tidigt efter graviditeten för styrketräning (efter förra graviditeten kunde jag köra igång snabbare).

Men 3 mycket lätta styrkepass har det blivit och nära 5 mil raska promenader med barnvagn. Knipträning också, svårt att komma ihåg men jag har lagt in påminnelser i telefonen.

Tack Vidar och Tyra som gjort mig följe varje dag! Ena dagen är det bara att sätta dem i vagnen och gå iväg, andra dagar är jag helt svettig innan vi ens kommit ut, den ena gör i brallan varvat med att den andre kräks och så vidare, haha…

På måndag börjar en ny utmaning/gemensamt mål (alltså ingen tävling) som sträcker sig under nästa vecka. Jag är inte helt klar med upplägget ännu, men det blir något enkelt och fullt möjligt att uppnå.

Självklart är ni välkomna att sällskapa även denna gång. Ni behöver inte använda Nikeplus, jag gör det för att mäta men det går lika bra att räkna tid (du går ungefär 6-7 km på en timme i rask takt) eller använda Runkeeper eller pulsklocka med GPS eller vad du nu föredrar. /Caroline

Kika in på lördag så ska jag se till att tänka färdigt tills dess. /Caroline

Secured By miniOrange