palmer i MiamiMiami med barn funkar finfint. Det finns många roliga och barnvänliga aktiviteter. Vi hade en fantastiskt rolig semester och barnen hade roligast.

Vi bodde ju hos kompisar men det finns så klart också många häftiga hotell i Miami. Våra kompisar tipsade om ett barnvänligt hotell, Loews precis intill stranden, där ska man visst kunna beställa upp leksaker till rummet också.

En bil är ett måste. Det är billigt att hyra bil i USA och billigt med bensin. Erik var smart och laddade ned appen Navigons kartor över Miami innan vi åkte. Då kunde vi köra runt med GPS och hamnade vilse otroliga en enda gång och det var på grund av vägbyggen, det gick liksom inte att svänga höger när GPS-tanten ville att vi skulle. Det blir ju kostsamt att köra runt med Google Maps till exempel eftersom man då måste vara uppkopplad hela tiden. Så en bra GPS är verkligen att rekommendera.

Resedagbok (för att se alla blogginlägg samtidigt, klick):
Florida – här kommer vi
God morgon Miami
Miami Beach
Miami Zoo
South Beach
Trendspaning på Forever 21 i Miami
Bästa kompisarna i nya kläder
I love you
Young At Art Museum
Power shopping
Hemma hos kompisarna
Miami Zoo – favorit i repris
Miami Seaquarium
Den omskakande hemresan

Våra kompisar tipsade även om Paradise Cove Water Park (C.B. Smith Park) – ett vattenland och Lion Country Safari (Palm Beach), där kör man med bilen genom en djurpark som en slags safari. Verkade roligt och det hade vi gjort om vi hade haft en till dag där.

Miami Children’s Museum är liknande Young At Art Museum som vi var på, fast större och ligger i Miami.

Aligator sightseeing/airboat rides – Everglades Holiday Park, verkade också jätteroligt, Vidar hade troligen uppskattat det men Tyra skulle inte tycka om det där med att vara stilla på en båt särskilt länge. Det får bli nästa gång.

Är man i Miami med barn så kan man ju givetvis också ta bilen och köra upp till Orlando för att gå på Disney Land och Sea World. Det är bara tre timmars bilresa.

Sist men inte minst finns det givetvis också väldigt många palmer, stränder och lekparker i Miami. /Caroline

stranden

Secured By miniOrange