TRÄNINGSDAGBOK. Löpningen igår var jobbig. Körde ett tempopass och sprang som ett jehu. Vi har löpartävling 5K med jobbet när vi är i Orlando och jag ville träna lite inför det.

Det skulle vara kul att springa snabbare än förra årets tid 22.49. Det tror jag ärligt talat inte att jag kommer göra eftersom jag den gången gissningsvis sprang mitt livs snabbaste 5 K! Den tiden har jag nog aldrig varit i närheten av varken före eller efter…

Hur som helst, så, tempo skulle det bli. Planen var att springa en sträcka som jag vet är 5 km. Men när jag kommit halvvägs var den inte ens 2 km! Någonting har hänt med min iPod och inställningarna på Nikeplus. Jag fortsatte givetvis att springa och sprang totalt över 6 km enligt vetenskaplig vägmätning men 5 km enligt min iPod! Ganska knäckande att i hörlurarna få höra ”du har sprungit 5 km på 30 minuter” när jag vet att jag egentligen höll ett tempo på åtminstone 5 min/km!

Imorgon ska jag gå raka vägen till löparavdelningen på kontoret och snällt be dem fixa mina inställningar. Jag fattar inte hur det hänger ihop… Fortfarande helt knäckt över detta! Mer än ett halvt dygn senare! Haha, skoja bara, så illa är det inte… /Caroline

Secured By miniOrange