pressfrukost med Topphälsamumsfler som var därinspiratörenDagen började med en finfrukost på en skön takterass i Stockholm city i regi av tidningen Topphälsa. Platsen var Selma City Spa på Hotell Clarion Sign.

Chefredaktören för Topphälsa, Frida Boisen presenterade tidningens löparlopp, Topploppet 2011 som äger rum den 1 oktober. De anordnar också en rad träningsträffar inför loppet, med en väldigt duktig löptränare.

Malin Ewerlöf Krepp bjöd på en inspirerande föreläsning med löparpepp och måltips. Hon hade med sig sin lista med mål som hon hade skrivit i början av sin friidrottskarriär. Hon hade minst sagt höga ambitioner – vilket också ledde till många framgångar, som ni känner till. Ett tips var att sikta högt och även om man inte alltid når hela vägen fram så når man oftast i vart fall längre än utan ett mål.

Efter föreläsningen sprang jag efter bästa gravvoförmåga till bussen för att möta upp en väntande Vidar, Erik skulle till kontoret och Vidar är lite för liten för FF ännu. Så, det blev inte så mycket mingel för min del, men det var en gedigen samling träningsbloggare på plats. Anna, Terese, Jane, Ulrika, Milla, Soffan, Helena, Åsa, Sofia, Ella, Lotta och Elin för att nämna några.

Jag gick loss med kameran under föreläsningen med ambitionen att få fina bilder på alla, jag lyckades dock inte så bra – de flesta blev antingen suddiga eller med solstrålar på, jag som har gått fotokurs och allt! Inne på Topphälsas sajt finns däremot bättre bilder att beskåda.

Tackar för en god och inspirerande frukost! /Caroline

Secured By miniOrange