testing testingmumsOslo Fashion WeekPhilips vet hur man drämmer av ett PR-event, de har bjudit ett gäng journalister och bloggare på en resa till Oslo, fint hotell, fixat in oss på visningar till Oslo Fashion Week och så anordnar de så klart det där presseventet för den aktuella produkten som ska lanseras också.

Med ljuset kommer den senaste metoden för att avlägsna oönskad hårväxt på exempelvis benen. Philips lanserar nu, i samband med Oslo Fashion Week, Lumea med IPL (Intense Pulsed Light), samma teknologi professionella skönhetssalonger använder för hårborttagning med hjälp av ljus. Lumea har fem ljusstyrkor att använda beroende på hudtyp och hårfärg. Smärtfritt.

“Det ligger hårtorkar på borden,” tänkte jag när jag anlände till Philips pressevent. Trådlösa. Smart, precis vad jag längtat efter!

Sedan la jag ihop ett och ett och förstod att det var hårborttagningsapparaten. Som är trådlös. Vilket är superbra. Fortfarande. Vem vill hålla på och trilskas med en sladd?

I övrigt är det svårt att säga så mycket mer om själva produkten. Resultat låter vänta 4-6 veckor. Men, av presentationen att döma så kan jag inte säga annat än att den verkar fungera, men å andra sidan, vad ska de annars säga? :o)

Stort plus också för designen, stilren och tjejig. /Caroline

Secured By miniOrange