hörlurar PhilipsFöretaget Philips och min träningsblogg har ett samarbete just nu. Jag får hörlurar för att ge till personer som hjälper mig att testa och ge konstruktiv feedback på mina träningsappar. I utbyte så testar och recenserar jag några av Philips produkter.

Här är produkttest ett av tre, Philips iPhone headset (SHH9756) – hörlurar för iPhone.

Philips själva menar att de är “härligt bekväma”, ergonomiskt utformade och har ett gelskydd som formas efter örat för perfekt passform.

Hörlurarnas ljudkanal och dess speciella vinkel utlovar brusfritt ljud vid både musik och telefonsamtal, även vid låg volym.

Enligt produktbeskrivningen finns en inbyggd fjärrkontroll med mikrofon, vilket är användbart för att justera volym, hoppa mellan låtar, spela in röstmeddelande, ta emot eller avvisa ett samtal.

Med fjärrkontrollen inom räckhåll kan momentet låsa upp skärmen hoppas över och iPhonen eller iPoden kan förvaras i fickan, väskan eller på annan icke åtkomlig plats.

Allt detta låter toppen tycker jag – nu ska här tas reda på om hörlurarna lever upp till förväntningarna i verkligheten. Givetvis så återkommer jag med mina testresultat. /Caroline

Secured By miniOrange