DSC00147Idag var det träff med Passion for Business Network. Årets bråkigaste kvinna skulle utses. Jag vann inte. Det finns ju de som tycker jag borde. Eftersom jag alltid säger vad jag tycker. Och efter ikväll kommer jag fortsätta att alltid säga vad jag tycker. Det bland annat verkar de som är mest framgångsrika ha gemensamt. Ingen mes har nånsin blivit framgångsrik. Så vitt jag vet.

PfB Network 1Jag missade en del programpunkter av programmet. Vidar var hungrig. Sedan kräktes han. Sedan gjorde han i brallan. Sedan var han hungrig igen. Men det är sånt man får räkna med. Vi hade det trevligt även utanför lokalen stundtals. Scandic Malmen, där träffen utspelade sig hade ett par ställen som visade sig vara ett perfekta amningsställen, i snygg design dessutom. Väl anordnat event av tidningen Passion for Business, som vanligt! /Caroline

Secured By miniOrange