Fika paa stanFika paa stan paaskDetta är andra året i rad och jag tror totalt sett också som jag är i Stockholm en påsk. Vi har påskpysslat och letat påskägg (med leksaker i) (jag är en sån där hemsk morsa som inte ger mina barn sötsaker ännu).

Vidar har nyligen börjat med ”os” = jos. Det serveras eventuellt i samband med hårda träningspass på leklandet eller vid festliga tillfällen, som till exempel vid en fika på stan (det händer inte så ofta eftersom vi inte är några fika-människor), eller hos kompis eller när han har kompis på besök och så vidare.

I övrigt dricker han vatten eller mjölk. Han älskar båda. Han vet ju inget annat heller förvisso. Förrän nu då, vi får väl se om vi snart ångrar introduktionen av sötsliskig dryck, eller om vatten och mjölk fortsätter vara lika poppis.

En påsk-fika på stan, Vidar satt stilla och fikade i 5-10 minuter, och tyckte det var jättekul, han blir mer och mer för den här typen av saker ju äldre han blir verkar det som.

Men plötsligt lämnar han bordet, ”åka hiss”, och beger sig iväg i rask promenadtakt, han hade spanat in en hiss som han tyckte verkade rolig och vinkade glatt till oss ”hejdå”, ”hejdå”.

Erik hann dock i kapp innan hissens dörrar stängdes, Vidar är lite för liten för att åka hiss själv i Gallerian ännu, hehe.. /Caroline

Secured By miniOrange