gungi lekparkenHemma igen efter ett besök i lekparken för dagens gung. Tidigare var vi på ett pressevent. Jag prioriterar egentligen oavkortat all “tid över” på att jobba med mina träningssajter GymGlam och Mamma i form, PT-online-kunderna, mina egendesignade träningsmattor och andra träningsprojekt, helt enkelt sånt som genererar intäkter till mitt företag.
GymGlam.se är en av Sveriges största träningssajter och därmed en toppenkanal rakt ut till den hälsointresserade marknaden. Dagligen får jag inbjudningar till pressevent och liknande från företag som vill att jag kommer dit och kollar in deras produkter med hopp om att jag sedan skriver om dem.

Pressevent är oftast roliga tillställningar, så det är inte alltid lätt att lägga tiden på rätt saker. Oftast är jag duktig på det, men idag fick det bli ett undantag för ett pressevent där jag själv tillhör den köpbenägna målgruppen.

Mer om det sen, när jag kommer göra precis det som förväntas, skriva om produkterna, haha. Vi pratar Bugaboo. /Caroline

Secured By miniOrange