Nu börjar jag landa lite efter inskolningarna och komma igång lite mer med jobbet. Vidar har börjat skolan och fritids och trivs toppen. Tyra gillar dagis så mycket att hon skulle vilja sova över :o)

Jag trodde att minstingen Arvids inskolning skulle gå finfint eftersom han har syskon på plats och redan är bekant med personal och de flesta barnen. Han har ju lämnat och hämtat och varit på en massa sociala aktiviteter där sedan han var ett par veckor.

Men lämningarna på morgonen var lika hemska varje morgon. Efter 3 veckor kom dock vändningen och denna vecka tycker han att det är helt okej att vinka hejdå när jag ska till jobbet.

När Tyra började samma dagis och under samma förutsättningar, syskon på plats, bekant med alla och så vidare så gick det hur bra som helst, hon vinkade glatt hejdå och tyckte att det var på tiden hon fick vara på samma ställe som storebrorsan på dagarna.

Kanske beror det på åldern, Tyra var lite äldre när hon började dagis, 2 år och 3 månader. Arvid började när han var 1 år och 9 månader drygt. Eller så är barn bara olika helt enkelt, man ska väl inte jämföra så här egentligen…

Jag har bara så svårt att koncentrera mig på jobbet hela dagen efter att ha lämnat en ledsen liten plutt, även fast jag vet att han har det bra när han väl kommer på andra tankar…

Hur som helst. Jobbet. Det är dags att börja jobba lite mer och framför allt mer på dagtid, jag gillar kvällsjobb annars men nu ska jag försöka jobba på dagarna istället, i vart fall mestadels på dagarna :o)

Mitt företag består av 6 olika verksamhetsområden:
PT-online
– Mammaträningssajten Mammaiform.se
– Träningssajten GymGlam.se
– Barndans för barn cirka 1-6 år med Piratsessan (att dansa när och var som helst)
– PT-live, gruppträning, föreläsningar med mera
Träningsapparna Poworkout

Vissa delar har varit på hel-paus under föräldraledighetsåren och vissa har jag jobbat med periodvis.

Nu ser jag fram emot att ta några krafttag och göra klart vissa projekt som jag jobbat med länge, i kortare perioder varvat med föräldraledighet.

De nya versionerna av träningsapparna lanseras inom kort, och en nylansering av Piratsessans sajt är i princip klar också (ja, danserna kommer finnas lättillgängliga online där) och något helt nytt är ju Annas och min barnbok.

Skrivit mer om det här:
Mera barnboksfix och
Snart lanseras barnböckerna om Dante

Anna har målat bilderna och nu håller vi tummarna för att bilderna kommer se lika färgstarka och fina ut även i boken. Boken är försenad men på gång, förseningar som ligger utom vår kontroll tyvärr men vi gör vårt bästa för att snabba på det hela :o)
/Caroline

Secured By miniOrange