axelträning med hantlarJust nu tränar jag dans varvat med en massa övningar funktionell träning och mer klassisk styrketräning. Galet många övningar vid varje träningspass för att förbereda mig inför kommande träningsfotograferingar. De som tränar med mig som PT och via PT-online och träningsapparna får mer strukturerade träningsprogram :o)

På tal om personlig träning, vet ni vad som är populärast just nu? Tabata, i alla former, både som konditionsträning och styrka, att träna hemma och på gymmet.

Ny träningsutmaning i tabata börjar på måndag, skynda dig in med din anmälan, det finns några platser kvar ännu.

Jag är lite extra glad idag faktiskt, vill ni veta varför? Jo för att det nu är två nya annonsörer på min träningssajt GymGlam.se och jag kan meddela att det här med annonser på nischade träningssajter inte är något som säljer sig självt, det är något som jag svettats med i flera år.

Först nu börjar jag få annonsörer som betalar för sig (jag har gått på en och annan nit tyvärr). Det verkar som att fler företag börja inse poängen med nischad marknadsföring (på internet), att alltså rikta sin reklam mot en specifik målgrupp.

Enligt min mening så är det är bättre för ett träningsföretag att nå exempelvis 1000 personer som verkligen är intresserade av träning (personer som aktivt besöker en träningsblogg exempelvis) än att synas på en stor kvällstidnings hemsida, där annonsen försvinner in bland all annan text. Där är det troligen inte ens 1000 personer som lägger märke till annonsen alls, även fast där finns miljontals läsare.

Så tack till Träningspartner.se (som säljer en olika träningsredskap) och till RunForest (säljer det mesta som har med löpning att göra).

Jag ska skriva mer om det här med marknadsföring på internet och om hur svårt det är att få in några slantar alls via annonser, och även dela med mig av tips, jag har nämligen snappat upp ett och annat dessa år. Har du funderingar kring detta ämne så skriv gärna dina frågor i en kommentar till detta blogginlägg eller mejla mig. /Caroline

Secured By miniOrange