Agendan just nuVi gjorde ett försök att ta oss iväg med båten i helgen. Regn och blixt och dunder. Barn som höll på att riva den robusta inredningen på båten. Att vara på en båt i dåligt väder är lite som att låsa in sig i badrummet en hel dag. Det finns begränsat med saker att göra på ett begränsat utrymme. Så vi åkte hem istället.

Det var lördagen. På söndagen letade vi nya möbler och träffade roliga kompisar som vi inte sett på evigheter.

Nu måndag och ny vecka. Många nya PT-onlineisar. Jätteroligt. Många nya träningsprogram från min sida. Jag testtränar ju igenom alla program innan jag skickar iväg.

Det blir en och annan övning här hemma. Erik undrar vad jag håller på med ibland när jag ena sekunden sitter vid datorn och nästa sekund står på vardagsrumsmattan (bra sak med att vi har packat ned soffbordet tillfälligt) (gott om plats alltså) och gör någon typ av övningskombination.

Mitt mål som tränare är att tillsammans med respektive person komma fram till ett upplägg med kost och träning som känns enkelt och funkar ihop med övriga livet. I helgen skrev en tjej så här om sitt upplägg via PT-online:
”Allt som allt känns upplägg med kost och träning väldigt bra och känns relativt enkelt att implementera som en naturlig del av en sund livsstil.”

Gissa om det gör mig glad? Jag måste ha världens bästa PT-onlineisar.

Nu åter till att planera kommande marknadsföringsaktiviteter för träningsapparna Poworkout.

Vi jobbar ju mycket med sociala medier och det är roligt när vi hittar saker som funkar. På minuskontot står den stora mängd timmar vi också lägger på att göra saker som vi senare märker fungerar mindre bra. Haha.. Men man måste ju testa lite olika grejer för att se vad som funkar. Och inte. Nu ska jag ägna mig åt saker som jag vet funkar. På onsdag ska vi fota saker som vi vet funkar och så vidare. /Caroline

Secured By miniOrange