Efter kalas idag hoppade vi ombord på Cheerio. Kastade loss 15.50.

15.51 låg jag på soldäck. Kanske borde jag inte lägga ut en bild som denna. Kommer nån nånsin vilja köpa min träningsdvd Träna på 17 minuter nu??? Jag lovar, jag brukar träna… Haha.. Detta är en tillfällig formsvacka, hehe!

Efter en timme var vi på plats vid Kalvholmen. Vi la oss ”på svaj” (dvs kastar i ankaret men ligger inte intill land) och åt middag och softade. Så himla skönt!

Några timmar senare var det dags att
återvända till fastlandet. Jag är ingen naturbegåvning när det kommer
till båtkörning kan jag meddela.

Erik påpekade, för jag vet inte vilken gång i ordningen, att det är bra att titta framåt när man startar båten. Startknappen sitter på bakdelen, så för mig känns det naturligt att vända hela mig åt det hållet..

Väl iväg körde jag sedan koncentrerat hem i solnedgången. Vilken kväll!

Secured By miniOrange