produkter från PhilipsUnder en månads tid har jag testat tre produkter från Philips med anledning av vårt samarbete. Nedan finns mina omdömen att läsa.

Philips iPhone headset sitter kvar i öronen, vilket är unikt för den här typen av hörlurar och de fungerar utmärkt för lyssning på allehanda ljud. Vid telefonsamtal fungerar de bra att tala i och ljudet blir då bäst när endast den ena hörsnäckan används.

Philips hörlurar med huvudband är bekväma att ha på sig men ändå robusta. Hörlurarna utestänger ljudet utanför och behåller ljudet som lyssnas på inne i hörlurarna. De var exempelvis perfekta att använda när jag redigerade träningsfilmer till mina träningsappar på ett kafé i Finnhamn, Stockholms skärgård. Ingen stördes och jag hörde allt jag ville höra.

Philips resehögtalare är liten, smidig och snygg med toppenljud! Jag har testat många resehögtalare och ärligt talat var förväntningarna innan inte höga. Men. Den här blev genast en favorit. Självklart för det bra ljudet, men också för den stiliga lilla förvaringsväskan och för att högtalarsladden även kan användas som handtag.

Jag har alltså testat dessa tre produkter och skriver om dem här i träningsbloggen i utbyte mot olika typer av hörlurar att ge till de snälla testpersonerna som hjälper oss att göra Poworkout så bra som möjligt. /Caroline

Secured By miniOrange