TRÄNINGSTIPS. Jag får massvis med mejl från folk som vill att jag sätter ihop personliga kost- och träningsprogram – jag önskar verkligen att jag hade tid att göra det åt er alla.

Jag kör ju personlig träning online, dock inte precis just nu eftersom bebis snart föds, men det går bra att mejla så kan vi boka ett datum senare, vet inte riktigt när jag kör igång med det igen, det beror på hur allt går med allt.

Träningsprogram – det finns många träningsprogram att träna här. Det är bara att kombinera dem hur som helst.

I Övningsbanken finns också teknikbeskrivningar och bilder på runt 130 övningar, välj ut de du tycker verkar skoj och träna.

Kostprogram – att få till kosten för att fixa formen är inte så svårt som det verkar, läs artiklarna om träningskost, här. Planera måltiderna dagen före i några veckor, sedan kommer det flyta på automatisk.

I sommarnumret av Magasin GymGlam kommer 7 förslag på kostprogram. /Caroline

Secured By miniOrange