maeta resultatSå här ser det ut hittills i min majträningsutmaning. Jag promenerar ju alltid, men när jag mäter mina rundor promenerar jag lite längre. Om jag närmar mig mål och det står exempelvis 3,30 km – då knatar jag vidare till 4,0 km.

Så det här med att mäta resultaten och använda träningsdagbok är verkligen att rekommendera. Jag gör det inte alltid, men i perioder. Under de perioderna blir både planering och uppföljning bättre.. Varför gör jag inte alltid det då? Ska börja med det.

Dagens styrketräningsövning fick bli klassiska hederliga armhävningar. Finns i övningsbanken här på GymGlam.se så klart.
/Caroline
PS: Det var någon som undrade om jag kör Nikeplus och om jag vill vara med på utmaningar, absolut! Mejla utmaningsinbjudan till mejladressen som står längst ned på denna sida bara. Kul!

Secured By miniOrange