My Boman Sponsors for KenyaJag mötte My på en danskurs förra sommaren och hon gjorde minst sagt ett imponerande intryck på mig. Det var en sån där klassisk presentationsrunda, du vet när man säger sitt namn och berättar lite kort vad man håller på med.

Den ena efter den andra berättade kort om sig själva och så kom turen till My. Hon sa något i stil med ”…och så bygger jag en by för utsatta barn i Kenya…” vid sidan av sitt jobb som sjuksköterska och dansinstruktör.. På sin fritid alltså. Otroligt imponerande. Det är alltså My som är på bilden.

Redan innan jag började göra mitt barndanskoncept Piratsessan hade jag som mål att en del av försäljningen skulle gå till att förändra världen. Närmare bestämt – till att förändra världen för barn.

När jag hörde om Mys organisation Sponsors for Kenya så kändes direkt som ett bra alternativ.

Alla ni som har köpt Piratsessans DVD (från start) har också varit med och bidragit. Den som vill kan läsa mer om samarbetet hos Piratsessan där jag berättar mer ingående om detaljerna.

Jag fick en uppdatering från My och nu har de påbörjat bygget av skolan och deras mål är att starta skolan i januari.

Så här skrev My i ett mejl till mig nyligen:

Hej Caroline
Hoppas att allt är bra med dig.
Här kommer en liten uppdatering om projektet i Kenya.
Bygget av skolan, kök och toaletter påbörjas nu i veckan med mål att starta verksamheten i Januari. Vi har också precis fått veta vilka de första barnen blir på skolan. Vi kan nu installera elektricitet och förhoppningsvis inom kort också bygga boende för barnen, installera ytterligare en stor vattentank och bygga stängsel runt området för barnens säkerhet.

Varma hälsningar
My Boman

Det är så roligt att läsa att projektet går framåt. Det är så roligt att kunna hjälpa till lite grann ekonomiskt och ett mål jag har i framtiden när jag jobbar mer timmar per vecka än nu är att göra ett live event också, där alla intäkter går till My och organisationen Sponsors for Kenya.

Jag hoppas på att få till ett sånt någon gång under 2015. Om du har barn 1-6 år och är intresserad av att dansa och gympa med Piratsessan live på ett sånt event så går det bra att mejla intresse redan nu och framåt så kontaktar jag dig när det blir aktuellt. /Caroline
PS: Sponsors for Kenya säljer fina änglar på hemsidan.

Secured By miniOrange