Idag var jag till Daniel på Som’s Klippotek i Täby, min duktiga och kunniga frisör som många av er känner till vid det här laget.

Jag hade glömt bort varför jag hade bokat detta besök och tänkte att det var något av det vanliga, men det var det inte.

Nu har håret fått en så kallad Olaplex-behandling och det ska bli spännande att se om resultat är så där bra som det utlovas. Jag är inte någon expert på Olaplex men det är en behandling i 2 eller 3 steg som gör att håret blir tippelitopp.

Steg 3 har jag fått i hemläxa att göra hemma under sommaren, varannan eller var tredje vecka.

Daniel är enormt kunnig, han förklarar alltid vad han gör och varför och ger en massa bra tips.

Efter Olaplex steg 1 och steg 2 och schamponering och hårinpackning och hårtorkning så lockade Daniel mitt hår, något jag inte gjort själv de senaste 6 åren minst, men jag tycker det är kul att ha lockar ibland.

Hans delade med sig av tre tips för att lyckas bättre med lockarna:
1: Att använda hela locktången för att sprida värmen, inte rulla håret i lager på samma ställe alltså (så som jag brukar göra hehe).
2: Att låta lockarna svalna innan man börjar pilla med dem, då håller de bättre.
3: Att dela upp håret på huvudet och börja med det främre medan man är lite mer alert och sedan kan man slarva lite baktill utan att det märks.

Så, jag vet ju en tjej som kommer tycka att jag är extra fin idag, Tyra :o)

Nu är det dags att svara på intervjufrågor till en tidning och därefter jobba med bildfix till nya versionen av träningsapparna Poworkout. /Caroline

Secured By miniOrange