Arvid och jag i nyårssoffanJag spenderade större delen av nyårskvällen i amningssoffan, som väntat, Arvid är ju inte min första bebis om man säger så. Vi hade supermysigt och kombinerade amning med socialt umgänge.

Vi har visst en väldigt bra planlösning för just den här typen av situationer. Matbordet är nämligen bara några meter bort, så vi missade inget av kvällen.

Arvid somnade ungefär kvart i tolv och sov sig in i det nya året. Vidar och Tyra vaknade några minuter före tolv. Erik och jag hade diskuterat om huruvida vi skulle väcka dem för att de skulle få se fyrverkerierna men kommit fram till att de nog var lite för unga för det ännu.

Så fel vi hade. De tyckte fyrverkerierna var hur kul som helst! Tur att de vaknade själva och inte missade tolv-slaget.

Nu har vi ett helt nytt år framför oss. 365 dagar att fylla med roliga saker. Det behöver inte alls vara avancerat. Bara roligt. Det är mitt enda nyårslöfte.

När det kommer till träningen så jobbar jag inte med nyårslöften, där är det målsättning enligt SMART-modellen som gäller. Ni kan nog gissa vilket som är mitt primära träningsmål just nu tror jag. Gott nytt år på er! /Caroline

Secured By miniOrange