Vidar tittar imponerat på EmilVidar var försten fram till Emil när han avslutade föreställningen med orden ”nu kan ni som vill komma fram och säga hej”. Gissa om jag och Erik blev förvånade eftersom Vidar i vanliga fall inte är så framåt. Han skuttade nedför det trappliknande publikområdet och fram till Emil i hög hastighet, innan vi ens reagerade så var han framme hos Emil. Han tittade imponerat på honom som ni ser och hängde sedan efter honom ett bra tag :o)

leker i KatthultVi var liksom tvungna att åka till Astrid Lindgrens Värld en gång till i år, nu när Katthult har öppnat. Nu känner vi att det troligen blir en tripp till. Beroendeframkallande ställe, det är så kul att se hur mycket barnen uppskattar att vara där.

gubbarna i snickerboaVidar hos EmilDe har gjort det helt fantastiskt bra. De varvar föreställningar med att barnen får komma och träffa skådespelarna och leka i snickerboa och de andra husen.

Alma i KatthultAnton i KatthultDet är flera kortare föreställningar varje dag, alla står inte utsatta med tider i programmet utan det står ”Emil är i Katthult” och numera har vi förstått att det betyder show varvat med träffa karaktärerna, det förstod vi inte första gången vi var på ALV.

Tittar Emil showTrollbundna. Vidar och Tyra är om möjligt ännu mer besatta av Emil i Lönneberga efter besöket. De leker Emil och Ida här hemma, Erik eller jag får vara Anton och sparka foten i väggen och hoppa på ett ben. Tyra och Vidar turas om att vara Anton ibland också.

Show i KatthultKatthult ALV

Secured By miniOrange